A honlapok funkciók szerinti csoportosítása

Bizonyára mindenki találkozott olyan honlapokkal, amelyeket nem volt érdemes felkeresni, mert nem nyújtott többet egy szórólapnál. Nem elég, hogy a vállalatok felismerjék, hogy fontos megjelenni a világhálón, oda kell figyelniük arra is, hogy kihasználják az Internet lényegét, az interaktivitást és a kétoldalú kommunikációt. Ennek alapján funkciójuk szerint a következő honlapokat különböztetjük meg:

- „Legyen nekünk is weboldalunk!” Ezeket a honlapokat általában a vállalat belső munkatársai vagy laikusok készítik, és a vállalati logón, alapinformációkon és e-mail címeken kívül nem tartalmaz mást. Funkció nélküli, ritkán frissített weboldalak ezek.

- Marketing, tudatos PR-website: Ezeket a honlapokat a vállalat arculatának megfelelően alakították ki, céljuk, hogy a potenciális ügyfelekben pozitív képet alakítsanak ki a cégről. Itt azonban a kommunikáció még egyoldalú, a website még nem interaktív.

- Interaktív, ügyfél- és szolgáltatásközpontú weboldal: Az ilyen jellegű honlapokat már a vállalati PR-stratégiába megfelelően integrálták, és fő célja a kapcsolattartás. Itt már megvalósul az interaktivitás.

- E-business célra létrehozott weboldal:
Általában egy már létező interaktív honlap mellékágaként hozzák létre, ahol a megrendelések, kifizetések továbbítása folyik.

- Komplex multimédiás szolgáltatás:
Általában az e-business és a szórakoztatóipar területén alkalmazzák. Jellegzetessége, hogy a terméket ki lehet próbálni (pl. bele lehet hallgatni egy CD-be).

 

Hirdetés

Műkörmös - Youtube csatorna
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Zselés lakk - videók
Műköröm minták - műköröm képek
Műszempillák - LuXLash
Műköröm díszítés - videó ajánló
Vállalkozási ismeretek - tananyag
Műkörmös ismeretek - tananyag

Körmös Honlapok

Maul Adrienn
Mészáros Márta
Nyilas Zsuzsa
Pongó Melinda
Hlatky Ágnes
molnár marietta
Perkovics Nikolett (Nikusz)
Andincia-Nails,Andincia-Műköröm
Műkörmösök további honlapjai
Műkörmös könyvtárak
Műkörmösök képei
Műkörmös termékcsoportok
Műkörmös alapanyagok

Műkörmös honlapok - Műkörmös könyvtárak - Műkörmös képek - Körmös termékcsportok - Nail products - Tartalomjegyzék