A honlapok funkciók szerinti csoportosítása

Bizonyára mindenki találkozott olyan honlapokkal, amelyeket nem volt érdemes felkeresni, mert nem nyújtott többet egy szórólapnál. Nem elég, hogy a vállalatok felismerjék, hogy fontos megjelenni a világhálón, oda kell figyelniük arra is, hogy kihasználják az Internet lényegét, az interaktivitást és a kétoldalú kommunikációt. Ennek alapján funkciójuk szerint a következő honlapokat különböztetjük meg:

- „Legyen nekünk is weboldalunk!” Ezeket a honlapokat általában a vállalat belső munkatársai vagy laikusok készítik, és a vállalati logón, alapinformációkon és e-mail címeken kívül nem tartalmaz mást. Funkció nélküli, ritkán frissített weboldalak ezek.

- Marketing, tudatos PR-website: Ezeket a honlapokat a vállalat arculatának megfelelően alakították ki, céljuk, hogy a potenciális ügyfelekben pozitív képet alakítsanak ki a cégről. Itt azonban a kommunikáció még egyoldalú, a website még nem interaktív.

- Interaktív, ügyfél- és szolgáltatásközpontú weboldal: Az ilyen jellegű honlapokat már a vállalati PR-stratégiába megfelelően integrálták, és fő célja a kapcsolattartás. Itt már megvalósul az interaktivitás.

- E-business célra létrehozott weboldal:
Általában egy már létező interaktív honlap mellékágaként hozzák létre, ahol a megrendelések, kifizetések továbbítása folyik.

- Komplex multimédiás szolgáltatás:
Általában az e-business és a szórakoztatóipar területén alkalmazzák. Jellegzetessége, hogy a terméket ki lehet próbálni (pl. bele lehet hallgatni egy CD-be).

 

Hirdetés

Körömszalon - a minőség
Műkörmös alapanyagok Neked
Műköröm áruház - BrillBird
Pedikűr - videók
Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm step by step - leírások
Vállalkozási ismeretek - tananyag
Műkörmös ismeretek - tananyag

Körmös Honlapok

Tauber Julia
Adamcsik Nóra
Bodnár Zsuzsanna
Babus Judit
Dávid Dóra
Kardos Ildikó
Hajas Ildikó
Kiss Margit
Műkörmösök további honlapjai
Műkörmös könyvtárak
Műkörmösök képei
Műkörmös termékcsoportok
Műkörmös alapanyagok

Műkörmös honlapok - Műkörmös könyvtárak - Műkörmös képek - Körmös termékcsportok - Nail products - Tartalomjegyzék