Az Internet megjelenésével a PR-szakemberek kezükbe vehetik a weboldal kialakításának lehetőségét. Számításba kell venni, hogy egy vállalat honlapját a közönség mellett természetesen az újságírók is meglátogatják. Előfordulhat, hogy az újságíróknak olyan témáról kell cikket írniuk, amiről keveset tudnak, és igen nagy valószínűséggel az internetet fogják segítségül hívni.

Ezért nagyon fontos, hogy a weboldalon kialakítsunk egy sajtóközpontot, ahol az interaktív sajtóközlemények elérhetők. Célszerű, hogy az első sajtós oldalon megjelenjen egy áttekintés arról, hogy milyen anyagok állnak az érdeklődők rendelkezésére, és feltétlenül fel kell tüntetni a keletkezés dátumát. A csatolásoknak köszönhetően egy kattintással megjelenik a kívánt cikk, és minden cikkhez, sajtóközleményhez tanácsos további csatolásokat elhelyezni egyéb esettanulmányokhoz, sajtóközleményekhez. Nagyon fontos, hogy a sajtóközlemények, illetve cikkek interaktívak legyenek, hiszen éppen ez teszi az Internetet különlegessé.

Egy jól kialakított médiaközpont tartalmazza a kontaktszemély nevét, beosztását és elérhetőségét. A már említett, interaktív sajtóközlemények mellett egyéb hírek, friss információk, konkurenciaelemzés, grafikonok, vállalati események, vállalati háttéranyagok is szerepeljenek!

Célszerű felhívni a látogatók figyelmét, hogy iratkozzanak fel levelezőlistánkra. Így küldhetünk nekik sajtóközleményeket, hírleveleket, ami segít elmélyíteni a kapcsolatot. Fontos azonban, hogy tiszteletben tartsuk, ha valaki jelzi, hogy nem kíván többé hírlevelet kapni.

Körmös Honlapok

Anna
Tóth Tímea
Turcsoki Andrea
Pfeifferné Soós Beatrix
Németh Attiláné..*CsiLLa*
Leitgéb Judit
Kolonicsné Bogdán Mária
Enikő
Műkörmösök további honlapjai
Műkörmös könyvtárak
Műkörmösök képei
Műkörmös termékcsoportok
Műkörmös alapanyagok

Hirdetés

Műkörmös honlapok - Műkörmös könyvtárak - Műkörmös képek - Körmös termékcsportok - Nail products - Tartalomjegyzék